For tiden ingen kattunger, men du kan sette deg på venteliste !

Kattunger som søker nye hjem

Vi har tatt tilbake en solgt kattunge fra oss og hjelper eier med omplassering ! Se bildene av Bella over her.

Bella, er en 8 år ung, hvit guløyd tyrkisk angora dame. Sterilisert og chippet.

Bella har masse pels og liker å bli børstet. Hun er snill og renslig, men har sine egne meninger når det er nok med kos. Pga.gammel skade er hun øm på ryggen og børsting der må være kortvarig.

Bella søker et hjem hos rolige veletablerte voksne i eget hus på landet. Familien kan ikke ha andre katter eller hund. Ikke småbarn. Bella mistrives med andre katter og blir aggressiv overfor de. Dette er grunnen til omplasseringen.

Forsikringen av Bella må videreføres. Fungerer ikke ting som de skal i nytt hjem, så skal Bella tilbake til oss. Det er en fordel at dere ikke bor så langt unna oss.

Har du/dere et egnet hjem for henne og økonomi til å gi henne det livet hun trenger, så nøl ikke med å ta kontakt via kontakt skjema. Hun blir ikke gitt bort til den første som tar kontakt og dere må være innstilt på å bli spurt etter en del ting.

__________________________________________________________________________________________________

Kattunger er renrasete og registrerte i TICA. De er ved levering vaksinert, har helseattest og ID chip. Vi bruker skriftlig kjøpekontrakt og gir livslang support. Katter til kos leveres med avtale om  kastrerings avtale. 

Er du oppdretter så kan salg til avl vurderes. Kun til små oppdrett hvor kattene holdes som familiemedlemmer. 

Det er ikke lagt inn noen video