Det er ikke lagt inn noen video

Les info om våre betingelser

Veslegard's har leilighetsvis fine og godt sosialiserte Tibetansk Spaniel valper tilsalgs til dyrevenner.

Våre tibber er familiehunder som bor sammen med oss i huset vårt i Porsgrunn. Familien består av kun voksne, men vi passer på å ha besøk av barn, slik at valpene også blir kjent med mennesker i alle aldre. Valpene vokser forøvrig opp med husets katter.

Hundene våre har et godt gemytt, er kontaktsøkende og vennlige mot fremmede og vi legger vekt på å ha ubeslektede linjer av god helse. Vi har tested våre hunder for øyesykdommer (øyenlysning hos spesialist), gentested fri for PRA3 genet, og de er patella undersøkt av veterinær. De har også alle vist seg frem på offisiell utstilling og fått minst 1. premie. Mere info om hver hund på DogWeb/NKK eller ved personlig kontakt.

Hva vi forventer av våre valpekjøpere :

Vi ønsker å ha kontakt med dere for å følge med hvordan det går med de små. Det må være godt gjennomtenkt å anskaffe et levende vesen som skal bli familiemedlem i 15 år fremover. 

Vi ser for oss nye eiere som er godt etablerte i egen bolig, gjerne med eldre barn, og god tid. Vi selger ingen valp som "veskehund" til ungdommer. En tibbe er en robust hund som skal få utvikle sine naturlige instinkter og behov. 

Selvsagt er det morsomt om dere ønsker å stille ut hunden fra oss, men det er ikke noe krav. Si gjerne ifra om du ønsker en hund til utstilling og avl. Vi er opptatt av at riktig valp kommer til rett familie, men kan selvsagt ikke gi noe garanti hvordan valpen utvikler seg.

Vi ønsker også at dere forsikrer valpen ! Det er dyrt å ha hund, og man må ha råd til uforutsette utgifter. Vår Toya er forsikret i Agria avl og valpene er forhåndsforsikret til de flytter til nytt hjem.

Valpene våre blir forøvrig foret opp på kvalitets tørrfor og blir vandt til rått kjøtt og våtfor. De får med seg en valpepakke med teppe med lukt fra mor og søsken, litt av maten de er vandt med, og de har blitt forhåndsregistrert i NKK, er chipmerket og helseundersøkt. De får selvsagt markkurer og parvovirus vaksine i tiden hos oss. 

Dere må ha forberedt valpetiden hos dere og ta dere fri fra jobb eller forberede en dagmamma løsning. Hvordan valpen utvikler seg sosialt og hvor fort den blir renslig er avhengig av hvor mye tid dere investerer. 

Vi ønsker også at dere kommer på besøk hos oss, før vi bestemmer oss for at valpen kan flytte til dere. Vi tar imot besøk fra valpene er 4 uker gamle. 

Legg gjerne igjen en beskjed med ditt telefon nummer under Kontakt, så ringer vi deg opp for en hyggelig prat.